LEDes üvegpolc szettek 2019.08.01.  5 féle színű LEDes üvegpolcszettek! bővebben »
Fali tartók MP dobozokkal 2018.08.03.  Egységcsomagokkal bővült kínálatunk! bővebben »
Lebegő polcok olcsóbban!!! 2018.03.15.  Új színek, olcsóbb ár! bővebben »
BEJELENTKEZÉS
Név:
Jelszó:
ÁRGARANCIA
Amennyiben a megrendelt termék ára időközben csökken, Önt a kedvezőbb áron szolgáljuk ki. Árnövekedés esetén természetesen a megrendelésben szereplő ár az érvényes!
HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS

Név:
E-mail:
Elfogadom az adatkezelési szabályzatban írtakat.
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Felhasználási feltételek

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A webáruház és a www.polcnet.hu weboldal üzemeltetőjének adatai:

POLC BOLT Kft.

 

 

Telephely: 9024 Győr, Babits Mihály u. 37

 

Adószám: 14142417-2-08

Cg. sz.: 08-09-015692

Bsz. sz:: 10800014-90000006-11467044

Polcnet.hu Kft. minden internetes üzleti tevékenysége ezen Szerződési feltételek szerint történik, és a megrendelők részére az alábbi feltételek szer

A vevő kijelenti, hogy a www.polcnet.hu honlapon található internetes áruház használata előtt megismerte és elfogadta az alábbi feltételeket:

 

 

Termékinformációk

 

Az internetes áruházban szereplő termékekkel kapcsolatos árakra, raktárkészletre és technikai adatokra vonatkozó információk tájékoztató jellegűek, a POLC BOLT Kft. a változtatás jogát fenntartja.

 

 

 

Megrendelés

 

A vásárló az internetes áruház megrendelési formátum kitöltésével vagy e-mailen történő megrendeléssel  és annak elküldésével az általa megadott árut / árukat megrendelte. A POLC BOLT Kft. a megrendelést e-mailben vagy telefonon igazolja vissza, és tájékoztatja a vásárlót a fizetési feltételekről, a kiszállítás módjáról, időpontjáról és annak díjáról. A POLC BOLT Kft. fenntartja a jogot, hogy bizonyos termékek rendelése esetén a vevőtől előleget vagy a termék előre fizetését  kérje.

SMS-ben, hangüzenetben sem megrendelést, sem megrendelés visszamondást nem fogadunk el.

 

 

Szállítási módok

 

A megrendelt terméket az alábbi módokon tudja megkapni:

  • Szállítás futárszolgálattal. A csomagok átvételére a rendelésben megadott címzett, vagy az azonos címre bejelentett házastársa, rokona, illetve meghatalmazással rendelkező személy jogosult.
  • POLC BOLT Kft. saját egyedi kiszállítással, a csomagok átvételére a rendelésben megadott címzett, vagy az azonos címre bejelentett házastársa, rokona, illetve meghatalmazással rendelkező személy jogosult.
  • Személyes átvétel a POLC BOLT Kft. telephelyén (9024 Győr, Babits Mihály u. 37.)

 

 

Fizetési feltételek

 

Vevő a megrendelés ellenértékét és a szállítási díjat az alábbi módokon fizetheti meg:

 

·         a szállítmány átvételekor a futárnak készpénzben (utánvét)

·         A POLC BOLT Kft. bankszámlájára történő előzetes készpénzbefizetéssel vagy átutalással (a szállítás a fizetés teljesítését követően történik)

·         Banki átutalással az átvételt követően 5 napon belül.

·         Személyes áruátvétel esetén készpénzfizetéssel a POLC BOLT Kft. telephelyén.

Amennyiben a vevő előleget fizetett, akkor az előleg összege a végösszegből levonásra kerül.

 

 

 

Az elállási jog

 

Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

  • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza a POLC BOLT Kft.-hez. Elállásra vonatkozó igényét azonban e-mailben vagy személyesen kell előre bejelentenie. A telephelyünkön megtekintett és személyesen megvásárolt termékekre az elállási jog nem vonatkozik.
  • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
  • A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a csomagolási költségre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
  • Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen a  POLC BOLT Kft. részére visszajuttatni, a POLC BOLT Kft. nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
  • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

 

Cseregarancia

 

Amennyiben az átvett termék hibás, vagy a szállítás során megsérült, és ezt a vásárlástól számított 3 napon belül jelzi, abban az esetben kicseréljük azt. Amennyiben a cserére bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Kérdéses, illetve vitás esetben fenntartjuk a jogot arra, hogy - a vonatkozó jogszabályokkal összhangban - a hibásnak vélt terméket bevizsgáljuk és a cseréről 8 napon belül döntsünk.

z

n Szerződési

 

Adatvédelem

 

Ön az oldalon történő regisztrációval illetve hírlevelünkre történő feliratkozással hozzájárult ahhoz, hogy személyes adatait az alábbi célokra felhasználhassuk:

 az Önnel való kapcsolattartás,

 hírleveleinken keresztül történő rendszeres tájékoztatás,

 közvetlen üzletszerzés,

 piackutatás

Kérjük jelezze, mely adatkezelésekhez nem járul hozzá. Amennyiben tiltakozását nem jelzi, azt úgy tekintjük, adatai kezeléséhez hozzájárul.

 

 

Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.