termékKATEGÓRIÁK

keyboard_arrow_down

Polctartó klippek

A polcokra szükség van otthon, a kamrában, de raktárban, bárokban, kávézókban vagy üzletekben is. A polc lehet egy állvány vagy szekrény része, de különálló módon is fel lehet erősíteni a falra. A polcok rögzítésének az egyik legegyszerűbb módja a polctartó klippekkel lehetséges.

Mit tud egy polctartó klipp? Azokban az esetekben kell ilyen alkatrészt beszerezni, ha különálló polcot szeretnénk használni. A hozzáillő csavar és tipli készlet segítségével a polctartó klippek könnyen felszerelhetőek a fal tetszőleges pontjára és nem más hiányzik csupán, mint maga a polc. A polctartó klippek többféle típusban elérhetőek, amellett, hogy az alapanyaguk sem csak egyféle, a színüket is ki lehet választani a rendelkezésre álló kínálatból. Lehet króm vagy acél, fekete vagy fehér is a polctartó klipp.

Elegáns küllem, praktikus megoldás és egyszerű kezelhetőség jellemzi az így elkészült polcokat, amik megbízhatóan látják el a feladatukat. Az új polctartó klippeket vásárolja meg áruházunkból kedvező árakon!

Polctartó klippek

termékKATEGÓRIÁK

További oldalaink