termékKATEGÓRIÁK

keyboard_arrow_down

Exkluzív üvegpolcok

Polcokat mindenhol találunk, legyen az lakás, iroda vagy éppen üzlethelyiség. Ezek a lakberendezési elemek jól bevált és egyszerű módjai a tárolásnak. Nem kell azonban minden polcnak egyformának lennie, sőt! Rengeteg lehetőséget kínálnak alapanyag, szín és forma szempontjából is a gyártók.

Amennyiben kedveli az egyedi megoldásokat, és igazán különleges tárolókat szeretne viszontlátni a falak mentén, úgy semmiképpen se hagyja ki ajánlatunkat! Tekintse meg az exkluzív üvegpolcokat termékkínálatunkban!

Egy exkluzív üvegpolc teljesen más képet kölcsönöz egy helyiségnek, mint egy hagyományos, fa polc. Egyrészt sokkal könnyedebb, légiesebb hatást kelt, mintha ott sem lenne, másrészt sokkal elegánsabb, egyedibb képet ad a szobának. Exkluzív üvegpolcaink egyenes vagy hajlított változatban is elérhetőek, akár szettben is rendelhetőek.

Válassza ki méret, forma alapján, rendeljen hozzá idomokat, és már csak fel kell őket szerelni a falra! Adjon stílust a falaknak exkluzív üvegpolcokkal! Kérdéseivel keressen minket bátran!

Exkluzív üvegpolcok

termékKATEGÓRIÁK

További oldalaink